Over mij

Het mooiste aan het werk als videomaker en fotograaf vind ik het in contact komen met alle verschillende mensen en het in beeld kunnen brengen van hun verhaal.

AvatarSenna

Ik heb verschillende bedrijven mogen bezoeken en evenementen vast mogen leggen. Elk bedrijf heeft zijn eigen identiteit en elk evenement zijn eigen unieke momenten. Wat mij uitdaagt is om deze identiteit of momenten over te brengen naar andere mensen.

Creativiteit is iets dat al van jongs af aan een onderdeel van mijn leven is. De laatste jaren heb ik een steeds grotere passie ontwikkeld voor het vertellen van verhalen in beeld. Ik bewonder de wereld om mij heen en de mensen die elk hun eigen verhaal hebben en wil dit graag vastleggen in (bewegend) beeld.

Opleiding

In juli 2019 behaalde in mijn diploma voor de studie Creative Media & Game Technologies aan Hogeschool Saxion in Enschede.

Door deze studie heb ik een brede basiskennis. Verder heb ik mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in video en animatie. Ten eerst volgende ik in 2017 de minor Character Design aan de University of Derby (UK). Ten tweede liep ik stage bij het videoproductiebedrijf Twinsense. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij EMS FILMS, makers van o.a. De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad. 

Opdrachtgevers

     KoolenIndustries