Over mij

Het mooiste aan het werk als videomaker en fotograaf vind ik het in contact komen met  verschillende mensen en het in beeld kunnen brengen van hun verhaal.

AvatarSenna

Bij het maken van video’s en fotoseries kijk ik naar wat er uniek en persoonlijk is aan een persoon, bedrijf of bijvoorbeeld evenement. Een verhaal om te delen. Ik geloof erin dat iedereen goed kan vertellen, zolang het vanuit het jezelf komt.

Wil jij een video of foto’s laten maken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werk je zelf aan een project en ben je op zoek naar iemand om te (helpen met) filmen, spotten, editen, fotograferen, animeren, of motion graphics te maken? Laat het weten. Ik sta open voor leuke samenwerkingen!

Opleiding

In juli 2019 behaalde in mijn diploma voor de studie Creative Media & Game Technologies aan Hogeschool Saxion in Enschede.

Door deze studie heb ik een brede basiskennis in het creatieve vak. Ik heb mij tijdens mijn studie gespecialiseerd in video en animatie. Onder andere volgende ik in 2017 de minor Character Design aan de University of Derby (UK). Verder liep ik stage bij het videoproductiebedrijf Twinsense. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij EMS FILMS, makers van o.a. De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad. 

Na mijn studie schreef ik mij in bij de KvK als ‘Senna Tamminga – Creative Media’ en begon ik met freelancen. Tegenwoordig werk ik, naast mijn werk als freelancer, voor Wageningen Universiteit & Research. Hier maak ik samen met docenten educatieve video’s voor het onderwijs.

In 2021 behaalde ik een certificaat voor de opleiding ‘Design’ bij Reducations. 

Opdrachtgevers

     KoolenIndustries