Stage camera/video montage
In de periode van februari t/m juli 2018 heb ik stage gelopen bij internet- en videoproductiebedrijf Twinsense. Hierbij heb ik, bij verschillende producties, gewerkt aan onder andere script schrijven, assisteren tijdens opnames, filmen en monteren. 
Hieronder laat ik een selectie zien van video's waar ik aan meegewerkt heb. 
De Monnik Dranken - Aftermovie Flying Dutchmen
Mijn bijdrage: Assistent opnames & montage
Aan het begin van de Amsterdam Cocktail Week organiseerde de bar 'Flying Dutchmen' een evenement waarbij cocktails geserveerd werden. Hiervoor werd er door Twinsense een aftermovie gemaakt. Ik ben mee geweest met de filmopnames, waarbij ik zelf ook een aantal beelden gefilmd heb, en heb de montage gemaakt. 

SWB - promotievideo
Mijn bijdrage: Assistent opnames & montage
Voor SWB worden regelmatig video's gemaakt. Hierbij worden werkzaamheden laten zien van verschillende werknemers. Voor deze video gingen we langs bij tmz, waar ik geassisteerd heb bij de filmopnames. Vervolgens heb ik de montage gemaakt. 
Heisterkamp - online leertraject
Mijn bijdrage: script, assistent opnames, montage, ondertiteling
Heisterkamp transport solutions had en online trainingstraject nodig voor toekomstige chauffeurs. Hiervoor heeft Twinsense vijftig losse video's gemaakt waarin alles uitgelegd wordt. Zelf heb ik voor een geholpen met het schrijven van de scripts, geassisteerd bij de opnames, een deel van de video's gemonteerd en ondertitelt. 
Solar Team Twente - Promotievideo
Mijn bijdrage: Montage
Twinsense heeft een documentaire gemaakt over Solar Team Twente. Voor het werven van nieuwe sponsoren wilden zij graag een promotievideo. Van het bestaande materiaal heb ik een promotievideo gemonteerd. 
Agion klantendag - Aftermovie
Mijn bijdrage: Opnames & montage
Agion organiseerde een klantendag waarbij verschillende sprekers kennis deelden. Hiervoor is een aftermovie gemaakt. Een collega's en ik hebben dit evenement gefilmd, waarna ik de montage gemaakt heb. Back to Top